Szállítás és garancia

Vásárlási feltételek

Amennyiben termékeink közül valamelyik elnyerte tetszését, akkor azt weboldalunkon keresztül vagy személyesen is megvásárolhatja:

Személyesen:

  • 1076 Budapest, Thököly út. 15. - H-P: 8:30-16:30 - Tel.: +36 1/787-7236

Akciók

Online áruházunkban folyamatosan találhat akciós termékeket, amelyek kedvezményes áron kerülnek eladásra. Az ilyen termékek ára minden esetben piros háttérrel jelenik meg és az oldalon külön fel van tűntetve, hogy "Akciós termék".

Fizetési és szállítási feltételek

A vételár mindig a termékeink mellett feltüntetett ár, amely tartalmazza az ÁFÁ-t is. Azoknak a vásárlóknak, akik a termék kiszállítását igénylik (futárszolgálaton keresztül), a termék vételárán felül egyszeri kezelési költséget számítunk fel (rendelésenként: 1.500.- Ft), amely tartalmazza a csomagolás- és a futárszolgálat díját. Az egy időben megrendelt, különböző szállítási határidejű termékeket egyszerre, egy csomagban küldjük. A megvásárolni kívánt áruért fizetni az áru átvételekor kell.

Szállítási határidő

Amennyiben a megrendelt áru van raktáron, azt a megrendeléstől számított 48 órán belül postázzuk (az ünnep- és munkaszüneti napok kivételével). A raktáron nem lévő áruk szállítását határidő egyeztetésével tudjuk vállalni. Az egy időben megrendelt, különböző szállítási határidejű termékeket egyszerre, egy csomagban küldjük

Szavatosság-jótállás

Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak. A rendelet szövege itt olvasható.

Gyári hibás termékek cseréje

A webáruházunkban vásárolt gyárilag hibás termékeket a vásárlás napjától számított 3 napon belül kicseréljük, vagy ha ez nem lehetséges, a termék ellenértékét visszafizetjük. Amennyiben elégedetlen termékünkkel, vagy szükségesnek érzi cseréjét, reklamációját személyesen, vagy postai úton intézheti. Ez esetben kérjük, hogy olvassa el az alábbi tájékoztatónkat. Ha az alábbiak szerint jár el, lényegesen meggyorsítja és leegyszerűsíti az ügyintézést, ezzel lehetővé téve, hogy minél gyorsabban megkaphassa a csere terméket, vagy a termék vételárát. Reklamációs lap letöltéséhez, kérjük kattintson ide!

Személyesen:

  • 1076 Budapest, Thököly út. 15. - H-P: 9.00-17.00 - Tel.: +36 1/787-7236
Futárszolgálaton keresztül: Ez esetben kérjük olvassa el az alábbi tájékoztatónkat

Amennyiben a termék cseréjét kéri

  1. Töltse ki a "Reklamációs lapot". Az "Visszáru-kód" rovatba írja le, milyen hibát észlelt a terméken, vagy mi a csere oka.
  2. A terméket tegye dobozba. Csak sértetlen és mosatlan terméket áll módunkban cserélni. A csomagban mellékelje a kitöltött "Reklamációs lapot".
  3. A dobozt zárja le. A csomagot zöld "Kísérőlevél belföldi postacsomaghoz" feladóvevénnyel küldje el a következő címre: 2021 Tahitótfalu, Petőfi S. u. 25. Ügyeljen arra, hogy a vevény "érték" mezőjébe mindenképpen tüntesse fel a termék értékét, mert ha a csomagja elvész, ezt az értéket téríti meg a Magyar Posta Rt. A csomag feladóvevényét gondosan őrizze meg.
  4. Ha ezek szerint jár el, a csereterméket 15 munkanapon belül küldjük.

Vagy a gyorsabb ügyintézés érdekében kérem, írja meg e-mailben a problémáját és segítséget nyújtunk a termék hamarabbi és kényelmesebb cseréjében.

A cserével, illetve visszavásárlással kapcsolatban felmerülő csomagolási- és szállítási költségek a vásárlót terhelik.

Amennyiben a termék vételárát kéri

  1. Töltse ki a "Reklamációs lapot". Az "Egyéb ok" rovatba írja le, miért kíván élni a visszafizetési garanciával.
  2. A terméket, a kitöltött "Reklamációs lapot" és az eredeti számlát tegye dobozba. Csak sértetlen és mosatlan terméket áll módunkban visszavenni. A dobozt zárja le. A csomagot zöld "Kísérőlevél belföldi postacsomaghoz" feladóvevénnyel küldje el a következő címre: 2021 Tahitótfalu, Petőfi S. u. 25.. Ügyeljen arra, hogy a vevény "érték" mezőjében mindenképpen tüntesse fel a termék értékét, mert ha a csomagja elvész, ezt az értéket téríti meg a Magyar Posta Rt. A csomag feladóvevényét gondosan őrizze meg.
  3. Ha ezek szerint jár el, a pénzt 15 munkanapon belül küldjük.


Folytatás